Pelgrom

MF4700serieMassey Ferguson presenteert met de Global serie een nieuwe lijn trekkers van 55-130 pk.
In Beauvais ontwikkeld, maar op meerdere plekken ter wereld gebouwd. Deze nieuwe MF4700 serie is robuust, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De trekkers zijn het resultaat van meer dan zes jaar onderzoek en ontwikkeling, gesteund door een investering van $350.000.000 van moederbedrijf AGCO. Prototype modellen zijn inmiddels al meer dan 36.000 uur getest in zowel het lab als de praktijk.

 

 

Stijlvol werkpaard

Terug naar hetgeen waar de trekker ooit voor bedoeld was, was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de MF 4700 serie. De klassieke ontwerpprincipes van Massey Ferguson gecombineerd met een betrouwbare en eenvoudige werking. De uitkomst is een veelzijdige en kwalitatief hoogstaande trekker, gebouwd met de kennis van nu. Dit alles resulteert in een trekker die voor 90% is opgebouwd uit volledig nieuw ontwikkelde componenten.

Groots, wereldwijd project

Vanaf het begin is de MF 4700 serie ontworpen voor wereldwijde distributie. De Global serie is het grootste productie- en ontwikkelingsproject van nieuwe producten in de geschiedenis van Massey Ferguson. De serie is ontworpen door ervaren teams. Ook leverden een uitgebreide groep boeren, aannemers, dealers en loonwerkers van over de hele wereld hun ideeën en commentaar op de prototypen trekkers. De specificaties, opties en functies van de trekkers zijn aan te passen aan de lokale eisen en omstandigheden. Ongeacht waar ter wereld uw bedrijf staat, de MF 4700 is het uitgelezen hulpmiddel.

Voor de nieuwste generatie boeren

Moderne landbouw vraagt om steeds meer efficiënte en passende mechanisatie. Het spectrum van mogelijkheden die de trekkers bieden geven antwoord op de vraag van de huidige en toekomstige markten. Geschat wordt dat de komende tien jaar 10.000 jonge boeren in Europa een bedrijf zullen starten of overnemen. De MF 4700 trekkers helpen de jonge generaties om de landbouw verder te ontwikkelen en winstgevende ondernemingen op te starten.

Vooruitkijkend

In de komende jaren zullen er meer modellen zichtbaar worden uit het Global project.
Allemaal stuk voor stuk betrouwbare en eenvoudige te bedienen trekkers in een vermogens bereik van 60-130 pk. Ook zullen er een aantal cabine versies komen in combinatie met bijvoorbeeld airconditioning.

 

Klik op deze link voor het volledige artikel uit news@mf