Pelgrom

 

Vacature 2

 

 Banner we dagen je uit

 

MF 5S 

DE NIEUWE GENERATIE IN KLASSE EN KRACHT

Simpelweg de beste trekker in de klasse van 105 - 145 pk. De nieuwe MF 5S-serie heeft een onovertroffen zicht rondom, gecombineerd met een uitstekende wendbaarheid. Ook bieden de trekkers comfort en controle op hoog niveau voor prestaties van wereldklasse. Het brede uitrustingsprogramma met vele beschikbare opties zorgt voor aansluiting bij al jouw toepassingen. 

Wil je de nieuwe MF 5S zelf ervaren?

Doe dan nu mee aan de challenge: https://www.mfchallenge.nl/

 

* Omdat wij veel vragen krijgen over het registreren, hebben wij een compacte handleiding gemaakt om u te begeleiden in het traject registratie (land)bouwvoertuigen.

Een registratie moet gedaan worden door de eigenaar van het object, maar wij proberen het u hierbij u zo makkelijk mogelijk maken!

Wilt u deze ontvangen?  stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor degene die al ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief, die hebben de handleiding reeds ontvangen)

Hudig

 

Onlangs hebben wij voor oost Nederland het importeurschap van Hüdig Irrigatie systemen verkregen.
Hüdig gevestigd in de Duitse plaats Celle produceert o.a.:

• Beregeningshaspels
• Lineaire precisie beregening
• Motorpompsets t.b.v. beregening
• Slanghaspels
• Stroom aggregaten

 

 MF8S 265 512

  

Massey Ferguson kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk van ongecompliceerde en betrouwbare tractoren introduceert, met een nieuw niveau van comfort en efficiëntie voor volledig smart en duurzame landbouw.

Ontworpen voor boeren door boeren, na zeven jaar testen over de hele wereld en uitgebreid klantoverleg, levert de MF 8S-serie precies wat gebruikers willen. Hoewel uitgerust met uitstekende specificaties, biedt het tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding door ervoor te zorgen dat eigenaren alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

Coronavirus

Aangezien de verspreiding en de risico’s van het coronavirus (COVID-19) in Nederland steeds groter worden, willen wij als onderneming hierin onze verantwoordelijkheid nemen.
Om evt. besmetting en overdragen binnen ons bedrijf en daarbuiten bij onze klanten te voorkomen volgen wij de richtlijnen van het RIVM, daarnaast nemen wij de volgende maatregelen:

• Wij nemen extra maatregelen omtrent hygiëne
• Onderdelen zoveel mogelijk te bestellen per e-mail of telefonisch.
• De geadviseerde afstand van 1,50 meter tot onze medewerkers te respecteren.
• Fysiek contact met onze medewerkers in de werkplaats/winkel zo veel mogelijk te beperken.
• Reparaties op locatie in overleg met u.
• Leveranciers zoveel mogelijk contact per telefoon/mail.

? E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
? E-mail onderdelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
? Telefoon: 0314-381842

Ondanks deze maatregelen zullen wij er alles aan doen om u de service te verlenen zoals u dat van ons gewend bent.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Pelgrom Hummelo B.V.

 

 

 

BTD kraan

Deze unieke moderne zaag- kloofmachines zijn ontwikkelt in Nederland en geschikt voor professioneel gebruik in de bosbouwindustrie en comfortabel te bedienen vanuit de cabine (voertuig). Er zijn 2 verschillend types leverbaar, t.w. ZKA-Basic en de ZKA-Pro. De opname- en stortlocatie van het houtproduct mogen willekeurig zijn.

   

brief1

 

  Wilt u voortaan ook uw factuur per e-mail ontvangen?

  Klik hier om uw gegevens in te vullen.

 

 

 

 146122b9 4b74 4785 acfa 6c530ddc55c0

 

MF7719SMF 7719-S Machine of the Year


Massey Ferguson is trots op het feit dat de MF 7719 S is verkozen tot Machine of the Year 2019 in de “Categorie L” op de SIMA-beurs in Parijs en daarmee de hoogste plek in de categorie middenvermogen trekkers inneemt.
De nieuwe MF 7719 S, het topmodel van de middenvermogen MF 7700 S-serie, staat symbool voor de rechttoe-rechtaan ontwerpbenadering, die voldoet aan de nieuwe, strikte Stage V emissiewetgeving met een compact en effectief nabehandelingssysteem. Het systeem is ontwikkeld voor de gehele verwachte levensduur van de trekker en vereist geen andere aanpassingen aan de trekker.

Ter uitbreiding van ons verkoop team, is Sil Ketelaar sinds september bij ons als junior vertegenwoordiger in dienst getreden.

Sil Ketelaar

Ik zal mij even voorstellen:

Mijn naam is Sil Ketelaar, 21 jaar jong en woonachtig in Etten Gld.
Ik ben sinds september in dienst bij Pelgrom Hummelo als junior-vertegenwoordiger. Ik kom het bestaande verkoopteam, Ronald Koops en Tonny Reesink versterken. Samen willen wij u advies geven bij de aanschaf van onze producten.

Voordat ik bij Pelgrom Hummelo in dienst ben gekomen heb ik een lange tijd in de praktijk gezeten bij loon-grondverzet en veehouderij bedrijven. Ik hoop dat ik mijn praktijk ervaring/kennis kan gebruiken om u zo goed mogelijk te helpen en van informatie te voorzien bij de aankoop van machines.

Omdat ik persoonlijk contact belangrijk en prettig vindt, hoop ik binnenkort met u kennis te maken met een bezoek aan uw bedrijf met Ronald of Tonny of doormiddel van een bezoek door u bij Pelgrom in Hummelo. Heeft u vragen of ons advies nodig, neem dan gerust contact op met Pelgrom Hummelo 0314-381842 of met mij persoonlijk 06-44988318

 

nieuwsbrief

 

Om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en nieuwe ontwikkelingen, versturen wij enkele malen per jaar een digitale nieuwsbrief.

Hierin heeft u nog keus tussen een Landbouw nieuwsbrief en een Tuin en Park nieuwsbrief.

Wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen, meld u zich dan aan via onderstaande link:

 

Aanmelden Landbouw nieuwsbrief

 

Aanmelden Tuin en Park nieuwsbrief 

 

 

 

 

 

 

Frisian FM 50

Onlangs hebben we het dealerschap van Frisian motors verworven.

Frisian Motors onderscheidt zich door enkel electrische producten in het leveringsprogramma te hebben, zo fabriceren ze electrische transporters, electrische maaiers en electrische shovels.

 

Wij hebben een demo Leffert FM-50 op voorraad staan, kom eens lang of bel voor meer informatie

 

 

 

Trekker MF 7615

Onlangs was de redactie van het blad "Trekker" bij ons te gast.

Ze hebben een rubriek waarin ze een trekker na een aantal jaren opnieuw testen om te kijken hoe deze zich in de praktijk gehouden heeft.

Dat de MF 7615 zeer goed uit deze test komt was voor ons geen verassing, maar ook het blad Trekker is nu overtuigd van de kwaliteit.

 

Als u op de afbeelding hiernaast klikt kunt u hier de hele test lezen.

 

 

 

De MF 6718 S is uitgeroepen tot "Machine van het jaar" in zijn klasse tijdens de SIMA in Parijs.

 MF6718SSima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MF6718S

 

Een viercilinder trekker met een motorvermogen van 200 pk, het kan.
 
120 tot 200 pk: De ongeëvenaarde trekker voor akkerbouwers, veehouders, en loonwerkers!
 
 
Binnenkort wordt de nieuwe Massey Ferguson 6700 S series gepresenteerd, en zal de opvolger worden van de MF 6600 serie. Deze trekkers genieten een zuiniger motor (Tier 4F), behoeft minder onderhoud, en kent geen concurrentie. Massey Ferguson is de enige trekker die 200 paardenkrachten levert uit een vier cilinder diesel motor. Door het maximale vermogen op te roepen bij een laag toerental, zijn ze daarnaast nog eens über zuinig. De tractoren kunnen uitgerust worden met een Dyna-4 of Dyna-6 versnellingsbak, of een Dyna-VT continu variabele transmissie. Met een relatief kleine wielbasis is het, met of zonder voorlader, gemakkelijk te manoeuvreren.

Org onderdelen1

Voor topprestaties van de machines is het nodig de machines te voorzien van originele onderdelen.

Deze voldoen aan strengste kwaliteitsrichtlijnen, zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en specifiek ontworpen voor uw Massey Ferguson.

Daarom doet u geen concessies als het om reparatie of onderhoud van uw Massey Ferguson gaat.

Ga naar uw officiële Massey Ferguson dealer en kies uitsluitend originele AGCO-onderdelen.

Originele Massey Ferguson onderdelen, daar kunt u op vertrouwen!

 

 

 

MF 7720Het altijd kritische Duitse vakblad Profi heeft in de uitgave van 6-2016 een test van de MF7720 Dyna-VT geplaatst.

Wij wisten natuurlijk al lang dat de MF 7700 serie een bovengemiddelde trekker was, dat dit werkelijk zo is valt nu ook te lezen in de test resultaten van Profi.

Het brandstofverbruik (powermix) is veruit het laagste van alle geteste trekkers, en 9% lager dan gemiddeld. Het geluidsniveau in de cabine wordt als “sensationeel stil” beschreven. Met 71,2 Db(A) is dit een record waarde.

De MF 7720 Dyna-VT komt dus zeer positief uit de test, de hele test kunt u hieronder bekijken:

Test Massey Ferguson 7720 Dyna-VT Profi 06-2016

 

 

  

MF5610VOORLADER

 

Met de Dyna-4 transmissie en Power Control omkeerschakeling, vrijzicht motorkap en cabine inclusief glazen visio-dak met orginele MF voorlader en een-hendel-bediening maakt dit de MF 5700 serie de ideale voorlader trekker.

 

 

 

 

 

 

Mooie videoreportage gemaakt door trekkerweb van onze Fella hooibouwwerktuigen demonstratie welke wij dinsdag 16 juni gehouden hebben in samenwerking met Fella.

  

 

 

facebook1


Like ons op facebook.com/pelgromhummelobv

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

 

 

 

Trioliet voerdemonstratie2

 

Dinsdag 25 november hebben wij met medewerking van Trioliet een zeer geslaagde voerdemonstratie gehouden.

Deze demonstratie werd gehouden bij fam. Regelink in Toldijk.

Om een indruk te krijgen kunt u hier naar een foto impressie kijken op de site van trekkerweb.

 

 

 

MF4700serieMassey Ferguson presenteert met de Global serie een nieuwe lijn trekkers van 55-130 pk.
In Beauvais ontwikkeld, maar op meerdere plekken ter wereld gebouwd. Deze nieuwe MF4700 serie is robuust, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De trekkers zijn het resultaat van meer dan zes jaar onderzoek en ontwikkeling, gesteund door een investering van $350.000.000 van moederbedrijf AGCO. Prototype modellen zijn inmiddels al meer dan 36.000 uur getest in zowel het lab als de praktijk.

  

TORO22Toro TimeMaster 

 

De loopmaaier met het breedste maaioppervlak op de markt.

Maaibreedte: 76 CM

Uitgevoerd met het 3 in 1 maaisysteem 

 

 

mf5600 home en

Onze website is uitgebreid met de categorie 'Massey Ferguson' 

U kunt hier alle informatie vinden van het gehele programma van Massey ferguson

 

Karcher Banner-702x220px Voorjaar2014 NL

 

 

Massey Ferguson presenteert op de EIMA show in Bologna een aantal nieuwe tractoren (zie foto's). Zowel de modellen uit de MF 3600 serie als de MF 5600 serie zijn uitgerust met 3-cilinder AGCO SISU POWER motoren welke voldoen aan de Stage 3B emissie eisen.

MF 3600-serie

In navolging van de MF 3600 smalspoortractoren komen ook de landbouw modellen beschikbaar met een commonrail motor en een vernieuwde transmissie met powershuttle en speedshift. Deze combinatie heeft zich al bewezen in het smalspoorsegment en ervaringen uit de praktijk laten zien dat de tractoren enorm efficiënt omgaan met brandstof.

Details...

 

MF 5600-serie

Nieuwe MF 5600 modellen zijn de grote verrassing op de Massey Ferguson stand in Bologna. Met de MF 5608, MF 5609 en MF 5610 kondigt MF een prachtige serie tractoren aan in het 80 – 110 pk vermogenssegment. Net als in de nieuwe MF 3600 modellen zijn de MF 5600 modellen ook uitgerust met de 3-cilinder commonrail motor. De tractoren worden standaard uitgerust met de bekende Dyna-4 transmissie en de cabine is vrijwel gelijk aan de MF 7600 serie in Essential uitvoering.

Details...

 

 

Het vakblad TREKKER heeft in samenwerking met het Duitse magazine PROFI 4 actieve veersystemen getest. De MF7620 Dyna-VT met OptiRide Plus heeft deze praktijktest gewonnen!!!

Bekijk hier de Test.

Bekijk hier de presentatie van de niewe MF 7600 serie.