Pelgrom

MF7719SMF 7719-S Machine of the Year


Massey Ferguson is trots op het feit dat de MF 7719 S is verkozen tot Machine of the Year 2019 in de “Categorie L” op de SIMA-beurs in Parijs en daarmee de hoogste plek in de categorie middenvermogen trekkers inneemt.
De nieuwe MF 7719 S, het topmodel van de middenvermogen MF 7700 S-serie, staat symbool voor de rechttoe-rechtaan ontwerpbenadering, die voldoet aan de nieuwe, strikte Stage V emissiewetgeving met een compact en effectief nabehandelingssysteem. Het systeem is ontwikkeld voor de gehele verwachte levensduur van de trekker en vereist geen andere aanpassingen aan de trekker.

 


Met zijn uitstekende vermogen-gewicht verhouding en indrukwekkend toelaatbaar totaalgewicht van 14 ton is de veelzijdige MF 7719 S specifiek ontworpen voor de hoge eisen van agrariërs en loonbedrijven van vandaag.


De MF 7719 S bruist van prestatie verhogende nieuwe kenmerken, zoals de Datatronic 5 touchscreen terminal. Deze dient niet alleen voor instellingen van de trekker en MF Auto Guide automatische besturing, maar kan ook tot een veelomvattend systeem voor precisielandbouw worden uitgebouwd.
 
Een paar belangrijke voordelen van dit model zijn:

  • Relatief compacte tractor met een zeer gunstige gewicht/pk verhouding
  • AgcoPower motor, 6 cilinder 6,6ltr Stage 5 motor met vermogen 190/220pk EPM
  • Zware Dyna-VT continue variabele transmissie
  • Het hoogste hydraulisch vermogen in zijn klasse

Aftakas met 4 toerenkeuze; MF hefinrichting met hoogste hef vermogen in deze klasse