Pelgrom

 

Vacature meewerkend chef werkplaats 

 

Gaat jouw bloed sneller stromen van de landbouwmechanisatie? Ben jij de persoon die naast sleutelen iets meer wil? Pelgrom is een vooruitstrevend en groeiend landbouwmechanisatiebedrijf met dealerschappen van onder andere Massey Ferguson, Trioliet, Weidemann en Joskin.

Door nieuwe ontwikkelingen in het Massey Ferguson dealernetwerk en uitbreiding van ons werkgebied gaan onze werkzaamheden toenemen. Ook zal er in 2024 gestart worden met de bouw van een geheel nieuwe werkplaats. Daarom gaan wij intern de huidige functie van Chef Werkplaats herzien en combineren met de functie meewerkend Chef Werkplaats. Dit maakt dat wij ons team willen versterken met een:

Meewerkend Chef Werkplaats

Wat je gaat doen

Naast het zelf uitvoeren van (kleine) reparaties en werkzaamheden in de werkplaats, werk je samen met de huidige Chef Werkplaats. Je sleutelt, maar bent ook medeverantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de dagelijkse werkzaamheden van de monteurs.

  • Je maakt de dagelijkse planning en hiermee coördineer je de werkzaamheden van de monteurs in de werkplaats.
  • Je stemt af met de klant met betrekking tot de voortgang van de reparatie.
  • Je zorgt voor de werkvoorbereiding voor de monteurs. Dit betekent dat je zorgt voor de juiste onderdelen en dat je de werkorders aanmaakt. Daarnaast controleer je de geboekte uren en onderdelen op de werkorders.
  • Je voert de eindcontroles uit van de werkzaamheden.
  • Bij complexe storingen en technische problemen stem je af met de huidige chef werkplaats en zorgen jullie samen voor de beste oplossing voor alle partijen.

Wie jij bent

Je hebt een hart voor de landbouwmechanisatie.  De sector kent voor jou weinig verrassingen. Je werkt graag samen aan een gezamenlijk doel en weet mensen in kun kracht te zetten en te motiveren. Het nemen van het voortouw en coördineren zit in je aard. Daarnaast beschik je over een afgeronde technische Mbo-opleiding; niveau 4 en heb je hierin de nodige ervaring opgedaan als monteur. Heb je al gewerkt in een coördinerende rol, dan is dat mooi meegenomen, maar geen must.

Wat wij jou bieden

  • Een boeiende en gevarieerde functie bij een innovatief en groeiend landbouw- mechanisatiebedrijf.
  • Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waarbij de nodige ontwikkelingen op de planning staan waar jij in mee kunt groeien. Zo zal er in de komende jaren een nieuwbouw van de werkplaats gerealiseerd worden.
  • Een kans om te werken binnen een betrokken team, met enthousiaste collega’s.
  • Een goed salaris en pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Ben jij dé Meewerkend Voorman die wij zoeken?

Wekt de inhoud van deze vacature jouw interesse? Dan nodigen we je uit om hierover met ons in gesprek te gaan. We ontvangen graag jouw persoonlijke gegevens en een korte motivatie, waarin je aangeeft wie je bent en wat je enthousiast maakt voor deze functie.

Je kunt dit mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Erik of Mark Pelgrom via: 0314-381842