Pelgrom

 

MFPanoramaCabine2Small bmp

 

De nieuwste MF 5600, MF 6600 en MF 7600 serie trekkers kunnen met een nieuw ontworpen Panorama cabine worden uitgerust, die een ongekend comfort en veiligheid verzekert, met overduidelijk het beste zicht rondom.

Het nieuwe Panorama cabine biedt een totaal onbelemmerd zicht naar de rechterkant, waardoor u een uitstekend zicht hebt op een werktuig aan de zijkant, zoals bij hagen snoeien of wegenonderhoud. De brede polycarbonaat ruit van 140° uit één stuk, met nieuwe linker cabinestijl, biedt een optimaal zicht voor de bestuurder. De zeer sterke ruit van 8 mm dik garandeert dat de bestuurder goed beschermd is tegen mogelijk rondvliegend materiaal.

Een speciale anti-kras coating en speciaal wis/was systeem zorgen onder alle omstandigheden voor een uitstekend zicht. Voor gemeentebedrijven en wegwerkzaamheden zijn bevestigingsbeugels en kabels verkrijgbaar voor het eenvoudig monteren van een waarschuwingsdriehoek met drie knipperlichten op het dak.

De trekker voorzien van panorama cabine wordt in de standaard MF kleuren geleverd maar kan optioneel  ook in een RAL kleur naar keuze geleverd worden.

 

panorama cabine

 

 pdf imageDownload de brochure MF Panorama cabines