Pelgrom

 

Essential, Efficient of Exclusive – aan u de keus

 

Essential

Dit is het basis specificatiepakket van de MF X600 serie. Het Essential pakket combineert eenvoud, praktisch gebruik en sterke veelzijdigheid. U hebt de keuze uit de Dyna-4 of Dyna-6 transmissie. Dus als u gewoon een sterke trekker zonder alle luxe extra’s wilt hebben, is dit het juiste pakket voor u.

pdf imageDowload hier de details van de Essential uitvoering...

 

Efficient

Efficient is het middenklasse specificatiepakket voor de MF X600 serie. Afhankelijk van het model heeft u hebt de keuze uit de Dyna-4, Dyna-6 of Dyna-VT transmissie, een nieuwe bedieningsarmsteun en zowel mechanische als elektronische regelventielen. De Efficient specificatie is bedoeld voor een hogere productiviteit dankzij speciale functies en stelt de bestuurder in staat sneller, met hogere kwaliteit en nauwkeurigheid te werken. Een hoog niveau van comfort, ergonomie en betrouwbaarheid.

pdf imageDownload hier de details van de Efficient uitvoering...

 

 Exclusive

Het Exclusive pakket is een combinatie van hoog gespecificeerde veelzijdigheid en verfijning. Met Dyna-6 of Dyna-VT transmissie, nieuwe bedieningsarmsteun met Multipad joystick en elektronische regelventielen biedt de Exclusive uitvoering de allerbeste kenmerken alsmede een aantal nieuwe innovaties. Speciaal bedoeld voor klanten die een trekker met geavanceerde kenmerken en functies zoeken, plus het hoogste niveau van ergonomie en comfort.

 pdf imageDownload hier de details van de Exclusive uitvoering...

 

 

 

Welkom op de werkplek waar u niet meer weg wilt

Massey Ferguson staat al lang bekend om de kwaliteit van zijn cabines en de MF X600 serie zet die traditie niet alleen voort, maar gaat nog een stap verder. Het is een heel speciale werkplek, waarin comfort,  rust, kwaliteit en alles waardoor de Massey Ferguson cabines zich onderscheid en samenkomen. Om u in staat te stellen een werkomgeving te creëren die echt toegespitst is op uw behoeften, zijn er drie specificatieniveaus waaruit u kunt kiezen.

MFCabine1Small

Ergonomie van topklasse

De ontwerpers en ingenieurs van Massey Ferguson hebben naar de opmerkingen van gebruikers geluisterd en een cabine gecreëerd waarin alles wat u nodig hebt precies is waar u het verwacht. Van de informatie op het uitgebreide dashboard tot en met de plaats van de belangrijkste  bedieningselementen op de rechter armsteun is alles bij de hand. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerpen van het interieur van de MF X600 cabine.

Essential, Efficient of Exclusive – aan u de keus

De MF X600 serie tractoren worden aangeboden in drie specificatieniveaus, zodat u alle vrijheid hebt om het niveau van comfort en uitrusting te kiezen dat exact bij uw past. Compromissen zijn niet nodig – wij streven ernaar u te helpen bij het maken van een persoonlijke keuze die past bij uw bedrijfsactiviteiten en doelstellingen. Alles van de keuze van motor en transmissie tot en met cabinedetails en uitrusting kan worden aangepast aan uw geplande investering en behoeften. Er is zelfs een keuze in cabinedaken, o.a. een standaard dak met dakluik, Visio dak met vrijzicht paneel en bescherming tegen vallende voorwerpen voor werk met een voorlader.

Bekijk hier alle specificatieniveaus.

MFCabine2Small

Extra comfort

Er zijn twee typen cabinevering verkrijgbaar. Een mechanisch systeem en het elektro-hydraulische OptiRide Plus systeem. Beide systemen bieden een ongekend niveau van comfort. Het mechanische systeem gebruikt dempingsblokken en schokdempers met veer. Dit zorgt voor gecontroleerde verticale en zijwaartse bewegingen en een uitstekend rijcomfort. De mechanische cabinevering is altijd actief, voor continue productiviteit en comfort. Het OptiRide Plus cabineveringsysteem is volledig instelbaar, zodat de bestuurder de stevigheid ervan via een knop in de cabine kan instellen. Hierdoor kan de bestuurder het rijcomfort en hoe de vering aanvoelt aan wisselend terrein en de rijsnelheid aanpassen.

 

  

Sterk, veelzijdig en economisch

Al in 2008 liep Massey Ferguson voorop door SCR in de landbouwmachinesector te introduceren, niet alleen om aan de milieueisen te voldoen, maar ook om boeren een lager brandstofverbruik te bieden. Dit zijn directe en tastbare voordelen van deze techniek. Massey Ferguson werkt nauw samen met de speciale dieselmotoren tak van AGCO, AGCO Power, om te verzekeren dat onze trekkers en de motoren van onze zusteronderneming perfect bij elkaar passen. Onze collectieve ervaring met common-rail inspuiting en selectieve katalytische reductie (SCR) voor emissieregeling betekent dat de trekkers en de motoren in harmonie met elkaar samenwerken. Omdat AGCO Power en Massey Ferguson tot hetzelfde moederbedrijf behoren, kunt u erop vertrouwen dat wij altijd in uw voordeel zullen samenwerken.

SCR-techniek

De SCR techniek (selectieve katalytische reductie) werkt onopvallend in de motor van de trekker met behulp van een diesel oxidatie katalysator (DOC) en is niet alleen goed voor het milieu door de schonere uitlaatemissies. De combinatie van SCR en DOC, plus de toevoeging van diesel uitlaatvloeistof (AdBlue®) zorgt ook nog voor een efficiënter werkende motor, doordat er geen extra koeling nodig is.

Het AdBlue® wordt in de DOC geïnjecteerd en verdampt in de uitlaatgasstroom. Het hete uitlaatgas stroomt vervolgens door de katalysator, waar het stikstofoxide door de warmte van het gas met het AdBlue® reageert en ammonia wordt gevormd, terwijl koolmonoxide, gasvormige koolwaterstoffen en fijnstof worden geoxideerd, waarna ze door een katalysator in de uitlaat in onschadelijk stikstof en water worden omgezet. Doordat de motoremissies extern worden geregeld, in het uitlaatgassysteem, profiteert u van een beter werkende motor, maximale vermogensefficiëntie en het meest economische brandstofgebruik. Bijvullen van AdBlue® kan plaatsvinden bij het vullen van de brandstoftank en er is geen extra handeling nodig.

Kenmerken motor:

 • Onderhoudsvrije, 2e-generatie Selective Catalytic Reduction (SCR) techniek
 • Elektronisch geregelde common-rail inspuiting
 • Automatisch laag stationair systeem laat het motortoerental dalen om brandstof te besparen
 • Efficiënt en slim ontworpen koelpakket zorgt voor een compacte motor unit

 

AGCOPowerAWIMotor21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving Selective Catalytic Reduction (SCR) Proces in 6 stappen

 • De uitlaatgassen verlaten de turbolader en gaan de DOC cilinder binnen.
 • De uitlaatgassen gaan door de diesel oxidatie katalysator (geel). Koolstofmonoxide (CO), gasvormige koolwaterstoffen (HC) en fijnstof (PM) worden hier opgevangen. Stikstofoxiden worden voorbereid om te reageren met het ureum.
 • Er vindt precies geregelde inspuiting van AdBlue® plaats.
 • De gassen die met het AdBlue® vermengd zijn, verlaten de DOC cilinder en gaan naar de uitlaatpijp, die de katalysator bevat.
 • Terwijl de gassen door de katalysator passeren, wordt het NOX omgezet in onschadelijk stikstof en water.
 • Schone lucht en waterdamp verlaten de uitlaatpijp.

 

MF uitlaat SCR DOC1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u voor uw werk een semi-powershift of een continu-variabele transmissie nodig hebt, biedt Massey Ferguson altijd de juiste optie voor uw bedrijf. De Dyna-4 en Dyna-6 hebben respectievelijk vier en zes zonder koppeling te schakelen powershift stappen, in vier groepen, allemaal te schakelen met de versnellingshendel op de armsteun of de joystick (afh. van model). De unieke MF Power Control hendel aan de linkerkant van de stuurkolom heeft een PowerShuttle functie, alsmede een alternatieve methode voor het schakelen van de transmissie en een ontkoppelfunctie. De reactiesnelheid van de omkeer is instelbaar op de voorkeuren van de bestuurder.

 

Alle Dyna transmissies bieden de volgende voordelen:

 • Exclusieve en gemakkelijke Power Control hendel voor de linkerhand
 • Pedaalvrije bediening, voor minder vermoeidheid en gemakkelijker bediening in het algemeen Veel versnellingen in het belangrijke werkgebied van 4-12 km/h, met goede overlappingen
 • Autodrive standaard: automatische regeling van op- en terugschakelen voor maximale veelzijdigheid en productie
 • Reactiepunt is instelbaar afhankelijk van gewenste motortoerental parameters
 • Rem-neutraal functie koppelt de aandrijving af als het rempedaal wordt ingetrapt
 • Reactiesnelheid van omkeer kan worden ingesteld op gewenste snelheid van reageren
 • Instelbare progressiviteit van Dynashift stappen
 • Twee optionele cruise control snelheden (SV1 en SV2 op Efficient en Exclusive uitvoeringen)
 • Als optie mogelijk om hoogste en laagste motortoerental in te stellen

 

 

Power Control He 51e6a3f44af46 165x125Power Control Hendel

De eenvoudige en multifunctionele hendel van MF voor het kiezen van en rijrichting of het bedienen van de transmissie.

Details...

 

 

 

Dyna 4 5343a3855e9fc 165x125Dyna-4

Efficiëntie binnen handbereik.

Details...

 

 

 

 

Dyna 6 5343aba7d3724 165x125Dyna-6

Verfijnde prestaties.

Details...

 

 

 

 

Dyna VT Transmis 51e6a429dde00 165x125Dyna-VT

De transmissie zonder grenzen.

Details... 

 

 

 

  

Kenmerken die in elke behoefte voorzien

Jaarlijks investeert Massey Ferguson vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende en verrassende innovaties. Uitgangspunt van alles is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren.

De vasthoudendheid van dit beleid vertaalt zich in vaste en herkenbare kernwaarden van Massey Ferguson producten: een laag brandstofverbruik, een hoge capaciteit, hoge betrouwbaarheid en een duurzame investering.

 

MotorenEmissiesSmall1Motoren & emissies: sterk, veelzijdig en economisch

Schonere, modernere techniek, de allernieuwste 2e generatie SCR motor levert het perfecte vermogen, plus een zeer efficiënt brandstofverbruik voor maximale prestaties zonder compromis.

Details... 

 

Dyna6Small1Dyna Transmissies

Kies de transmissie die bij u past Semi-powershift Dyna-4 & Dyna-6 of de continu-variabele Dyna-VT.

Details...

 

 
MFwerkplekSmall1Werkplek / bediening

Complete efficiëntie en doordachte elementen die de productiviteit verhogen.

Details...

 

 

MFSpecificatieNiveausSmall1Specificatieniveaus

Essential, Efficient of Exclusive – aan u de keus.

Details...

 

 

panorama cabine1Panorama cabine

Maximaal zicht, veiligheid zonder compromissen.

Details...