Pelgrom

 

Efficiëntie binnen handbereik
De indrukwekkende prestaties en het efficiënte ontwerp van de Dyna-4 transmissie bieden ongeëvenaarde productiviteit, controle en gemak, met totaal koppelingvrij schakelen van 16 versnellingen vooruit en 16 achteruit. Kruip en Super kruip zijn afhankelijk van het model optioneel verkrijgbaar.

De Dyna-4 is uitermate eenvoudig en comfortabel te bedienen met de Power Control hendel voor de linkerhand of de T-hendel voor de rechterhand. Er zijn ook diverse voorlader joysticks verkrijgbaar, waarmee ook de rijrichting en versnelling kunnen worden geschakeld.

Dyna-4 ZW1

De Dyna-4 heeft vier Dynashift stappen in elke groep, met uitstekende overlappingen in het veldgebied, zodat u voor elke taak en alle omstandigheden de juiste versnelling kunt kiezen. De maximum rijsnelheid van 40 km/h maakt efficiënt transport over de weg mogelijk.

Voordelen van de Dyna-4 zijn:

  • Uitstekende prestaties op het erf, het veld of op de weg –16 versnellingen vooruit en 16 achteruit, allemaal met één hendel zonder ontkoppelen te schakelen. Speedmatching selecteert de beste Dynashift stap bij schakelen naar een andere versnelling
  • Zeer eenvoudig schakelen met de Power Control hendel voor de linkerhand, T-hendel, of optionele joystick
  • Eenvoudig werken met een voorlader, met comfortregeling voor rustiger of sneller pendelen
  • Rem intrappen zet transmissie in vrij.

Dyna4Small2