Pelgrom

 

Dyna-6 is de ultieme powershift versnellingsbak en heeft zes powershift stappen in elk van de vier groepen, voor eenvoudige bediening in het veld en op de weg. In totaal 24 versnellingen in beide richtingen betekent dat er een versnelling voor elke taak is. De maximum rijsnelheid bedraagt 40 of 50 km/h* en wordt bereikt bij een laag motortoerental. Dyna-6 is leverbaar op de Essential, Efficient en Exclusive uitvoeringen.

Behalve over uitstekende functies voor efficiënt werken met een voorlader beschikt hij ook over prima eigenschappen voor werk in het veld. De Dyna-6 heeft negen versnellingen in het veldgebied en uitstekende overlappingen voor flexibiliteit bij alle werkzaamheden. Alle versnellingen kunnen onder belasting zonder ontkoppelen worden geschakeld, terwijl AutoDrive geautomatiseerd schakelen biedt. De maximum snelheid van 40 km/h maakt snel en efficiënt transport mogelijk.

ECO transmissie

In de ECO stand bereikt de trekker de maximum snelheid bij een lager motortoerental, wat met name bij transport voordelig is. Door het lagere toerental wordt er minder brandstof verbruikt en is het geluidsniveau aanzienlijk lager; dit resulteert ook in plezieriger rijden.

Dyna-6 ZW1

Dyna-6 biedt zes Dynashift stappen in elke groep, dus 24 versnellingen vooruit en 24 achteruit, met uitstekende overlappingen en in totaal negen versnellingen in het veldgebied.

Voordelen van de Dyna-6 zijn:

  • Maximale productiviteit met 24 versnellingen vooruit en 24 achteruit, zonder de koppeling te gebruiken
  • Power Control hendel heeft drie functies in één: voor-/achteruit omkeer, ontkoppelen en snel schakelen
  • Negen versnellingen in het veldgebied
  • Rem intrappen zet transmissie in vrij
  • Superkruip versnellingen
  • Eco is standaard

Dyna6Small12