Pelgrom

 

Essential, Efficient of Exclusive – aan u de keus

 

Essential

Dit is het basis specificatiepakket van de MF X600 serie. Het Essential pakket combineert eenvoud, praktisch gebruik en sterke veelzijdigheid. U hebt de keuze uit de Dyna-4 of Dyna-6 transmissie. Dus als u gewoon een sterke trekker zonder alle luxe extra’s wilt hebben, is dit het juiste pakket voor u.

pdf imageDowload hier de details van de Essential uitvoering...

 

Efficient

Efficient is het middenklasse specificatiepakket voor de MF X600 serie. Afhankelijk van het model heeft u hebt de keuze uit de Dyna-4, Dyna-6 of Dyna-VT transmissie, een nieuwe bedieningsarmsteun en zowel mechanische als elektronische regelventielen. De Efficient specificatie is bedoeld voor een hogere productiviteit dankzij speciale functies en stelt de bestuurder in staat sneller, met hogere kwaliteit en nauwkeurigheid te werken. Een hoog niveau van comfort, ergonomie en betrouwbaarheid.

pdf imageDownload hier de details van de Efficient uitvoering...

 

 Exclusive

Het Exclusive pakket is een combinatie van hoog gespecificeerde veelzijdigheid en verfijning. Met Dyna-6 of Dyna-VT transmissie, nieuwe bedieningsarmsteun met Multipad joystick en elektronische regelventielen biedt de Exclusive uitvoering de allerbeste kenmerken alsmede een aantal nieuwe innovaties. Speciaal bedoeld voor klanten die een trekker met geavanceerde kenmerken en functies zoeken, plus het hoogste niveau van ergonomie en comfort.

 pdf imageDownload hier de details van de Exclusive uitvoering...