Pelgrom

 

Welkom op de werkplek waar u niet meer weg wilt

Massey Ferguson staat al lang bekend om de kwaliteit van zijn cabines en de MF X600 serie zet die traditie niet alleen voort, maar gaat nog een stap verder. Het is een heel speciale werkplek, waarin comfort,  rust, kwaliteit en alles waardoor de Massey Ferguson cabines zich onderscheid en samenkomen. Om u in staat te stellen een werkomgeving te creëren die echt toegespitst is op uw behoeften, zijn er drie specificatieniveaus waaruit u kunt kiezen.

MFCabine1Small

Ergonomie van topklasse

De ontwerpers en ingenieurs van Massey Ferguson hebben naar de opmerkingen van gebruikers geluisterd en een cabine gecreëerd waarin alles wat u nodig hebt precies is waar u het verwacht. Van de informatie op het uitgebreide dashboard tot en met de plaats van de belangrijkste  bedieningselementen op de rechter armsteun is alles bij de hand. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerpen van het interieur van de MF X600 cabine.

Essential, Efficient of Exclusive – aan u de keus

De MF X600 serie tractoren worden aangeboden in drie specificatieniveaus, zodat u alle vrijheid hebt om het niveau van comfort en uitrusting te kiezen dat exact bij uw past. Compromissen zijn niet nodig – wij streven ernaar u te helpen bij het maken van een persoonlijke keuze die past bij uw bedrijfsactiviteiten en doelstellingen. Alles van de keuze van motor en transmissie tot en met cabinedetails en uitrusting kan worden aangepast aan uw geplande investering en behoeften. Er is zelfs een keuze in cabinedaken, o.a. een standaard dak met dakluik, Visio dak met vrijzicht paneel en bescherming tegen vallende voorwerpen voor werk met een voorlader.

Bekijk hier alle specificatieniveaus.

MFCabine2Small

Extra comfort

Er zijn twee typen cabinevering verkrijgbaar. Een mechanisch systeem en het elektro-hydraulische OptiRide Plus systeem. Beide systemen bieden een ongekend niveau van comfort. Het mechanische systeem gebruikt dempingsblokken en schokdempers met veer. Dit zorgt voor gecontroleerde verticale en zijwaartse bewegingen en een uitstekend rijcomfort. De mechanische cabinevering is altijd actief, voor continue productiviteit en comfort. Het OptiRide Plus cabineveringsysteem is volledig instelbaar, zodat de bestuurder de stevigheid ervan via een knop in de cabine kan instellen. Hierdoor kan de bestuurder het rijcomfort en hoe de vering aanvoelt aan wisselend terrein en de rijsnelheid aanpassen.